Moltes gràcies!

Benvolgut/dabcnCO_ok_REDinv

Primer de tot voldríem agrair el teu suport al llarg de la campanya electoral. Per nosaltres, ha estat una gran oportunitat per difondre els principis i la manera d’entendre la política que caracteritza BCN Ciutat Oberta. L’aventura no s’ha acabat aquí, perquè des de BCN Ciutat Oberta continuarem amb el compromís de seguir treballant per una ciutat progressista, justa i neta de corrupció.

Els resultats de la coalició ERC-MES-BCNCO han estat dels millors de la història a la capital catalana, i si bé no hem aconseguit que la nostra candidata entrés a l’Ajuntament, ens sentim partícips d’aquesta petita victòria.

Des de BCN Ciutat Oberta, felicitem els magnífics resultats de Barcelona en Comú. Ens alegrem que els barcelonins i les barcelonines hagin escollit una alcaldessa d’esquerres per a la ciutat, i des d’avui ens predisposem a obrir converses per treballar per un projecte de ciutat progressista.

Des de BCN Ciutat Oberta entenem que les forces progressistes i sobiranistes han sortit reforçades d’aquests comicis. Per això seguirem treballant en aquesta direcció, amb tantes ganes i il·lusió com en el primer dia.

Moltes gràcies,

BCN Ciutat Oberta

25 de maig de 2015

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: